M&H Whisky Distillery
Milk & Honey Distillery - Odvážné nápady pro odvážnou whisky
Milk & Honey Distillery je první izraelská palírna whisky, která spojuje inovaci, řemeslnou preciznost a unikátní podmínky Středního východu. Díky rychlému zrání v teplém klimatu vznikají whisky s výrazným aromatem, plným tělem a neobyčejnou hloubkou chuti. Milk & Honey nabízí moderní, svěží a nezaměnitelný styl whisky, který osloví milovníky prémiových destilátů i objevitele nových chutí. Ideální volba pro ty, kteří chtějí ochutnat skutečně originální whisky ze srdce Tel Avivu.
Řazení produktů
Značky
Výpis produktů
sada standadního sortimentu 4 druhů whisky od MH Distillery
Náš gin začíná stejně jako naše jednosladová whisky – 100% čistým sladovým ječmenem, který se na místě rmutuje a destiluje v našem destilačním kotli. Pak přidáme spoustu jalovce...
Základní řada whisky zraje v těch nejlepších vybraných sudech po bourbonu a speciálně upravených sudech STR po červeném víně.
Atlantik se setkává se Středozemním mořem. Tato whisky zrála částečně v sudech z ostrova Islay, které jsou nasáklé kouřem a slanou chutí. Poté byla smíchána s whisky ze sudů po...
Sudy po červeném víně, které pocházejí z nejlepších izraelských vinařství byly pečlivě vybrány pro tuto část trilogie řady Elements.
The Elements Sherry je vůbec první sladová whisky, která zrála v košer sudech po sherry z Jerezu, připravených výhradně palírnu M&H. Získala ocenění na World Whiskies Awards...
Granátová jablka jsou po generace významnou součástí naší kultury, tradice, literatury, kuchyně a umění, stala se skutečným symbolem, který je přítomen v našem každodenním...
Jednosladová whisky zrající v sudu Tokaj, originální bílé dezertní víno z Maďarska, které se vyznačuje tropickou vůní a chutí.
Jednosladová whisky zrající v sudu Madeira Cask, dezertním víně pocházejícím z portugalského ostrova Madeira.
Jednosladová whisky zrající v sudu po bílém portském, lehčím sourozenci klasického červeného portského vína, které nabízí sladkost podobnou nektaru.
Jednosladová whisky zrající v sudu po víně Recioto, které se vyrábí z částečně usušených hroznů v italské oblasti Valpolicella.
Základem této maloseriové jednosladové whisky je náš zakouřený destilát zrající výhradně v sudech po bourbonu.
